news-hero Vissza

Geszti Péteréknél mese nélkül nem telik el nap

Geszti Péteréknél mese nélkül nem telik el nap

Részletek:

  • április 08.

Ha épp nem a szülői ágyba fekve kérik a mesét, akkor Geszti Péteréknél a Minimaxos kedvencek jönnek!

Kép forrása: BEST

Mozgalmas a reggel és az este Geszti Péteréknél: kislányaik ilyenkor menetrendszerűen beveszik a szülői ágyat, és könyvet lóbálva vetődnek a szülők közé. Napközben és főleg hétvégén pedig jöhetnek a Minimax-os kedvencek!

A kétéves Lenkének főleg Peppa és Jess köti le a figyelmét. A nagyszemű Jess cicát Péter is imádja. Sári lánya, aki négyéves, persze egész napszakokat eltöltene mesenézéssel, de ahogy Péter meséli, mindig kifigyelik, mikor megy Angelina balerina, Bibi Blocksberg vagy a Horseland, és akkor hajrá!

„Van közös tévézés is, megdumáljuk, mi miért történik egy mesében, és tisztázzuk az alapfogalmakat. Közben elmajszolják azt, amit reggeli vagy uzsi közben amúgy nem lennének hajlandók megenni a csajok. Utána szaladás a bárhová, megy a táncolás, mert mindenki balerina akar lenni, mint Angelina :-)”- meséli Geszti Péter, aki pár nap múlva nem kis feladat elé áll: rajzokról, mesékről fog dönteni.

Ő lesz az egyik zsűritagja annak a rajzpályázatnak, amelyet a megújult Minimax hirdetett a gyerekeknek. A legjobb rajzokból pedig mese készül! Hamarosan tehát új rajzfilm érkezik a Minimax-ra, amelyet a gyerekek rendeznek.”